İlisuluk Şehit Yalçın Gürbüz Ortaokulu

Vizyon: Milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, geçmişi hatırlayan ve geleceğini düşünebilen, bilgi ve teknolojiyi kullanarak problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmek.

Misyon: Türk Milli Eğitimin Genel amaçlarının rehberliğinde, yasa ve mevzuat çerçevesinde; bireysel potansiyelleri doğrultusunda öğrencilerimizi her yönden geliştirmek, hayat hazırlamak, karşılaştığı sorunlara çözüm bulabilecek seviyeye getirmek ve bir üst öğretim kurumlarına hazırlamak..

Başarılar: ---------

Saatler: HER GÜN : 08:20 - 14:40
Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ilisulukortaokulu.meb.k12.tr

Adres - İlisuluk Mahallesi KULUNCAK MALATYA

Öğretim Şekli :normal eğitim

Yerleşim Yeri - Çok eskiden ismi ULUSULUK olan köy daha sonra İLİSULUK olmuştur. Tohma Çayı kenarına yerleşmişler ve daha sonra oradan şu anki bulunan yerine göçmüşlerdir.Köy halkı genel olarak tarımla uğraşmaktadır. Hayvancılık az miktarda yapılmnaktadır. köy genelinde göç büyük bir sorun haline gelmiştir. köyün yaklaşık yüzde 40´ı göçmüştür.

Adres - İlisuluk Mahallesi KULUNCAK MALATYA

Ulaşım Günlük bir araç ile Malatya´ya gidilmektedir. Ayrıca her sabah Kuluncak servisi vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezine 130 km ve ilçe Merkezine 23 km uzaklıktadır.